Jen, jangan bilang ini first time lu ke …. (judul)

Yap, 100 buat gue hahahaha #garing ih jen.

Sunday, July 17th 2016.

Valiant Tanjung Pura goes to Tangkuban Perahu🙌

Feel so blessed could explore Bandung with sisters there. 

Tapi ngeri nya sih sama baso di situ, bikin diare 3 hari kan asdfghjkl. Baso TP (unrecomended). I’m sorry but I really don’t like.

Tapikalo nyari mie ayam baso, you should chek near Terminal UNAI👍 Di situ recomended banget 😀

Jenari will spam in hereeee!

Soooo cool yeah! Waktu di sana, sejam setelah foto-foto, kawah nya jadi putih penuh kabut banget. Kayak di tutup awan gitu😍☁

Sisterhood♥

Aaaaaa
Very super candid
Sandals squad

Published by jenari

Hell-o! Tak kenal maka tak sayang, kenalan dulu siapa tau bisa sayang. XD People said, “the best teacher is experience.” And I'm a curious teenager, will change it into a story on my blog. Pencari passion dari berbagai hobi mulai dari belajar, membaca, menulis, main musik, nyanyi, travelling, dan beberapa passion terpendam lainnya. haha. Seorang remaja yang penasaran akan banyak hal. Aku berharap kalian bisa terinspirasi dari setiap tulisan yang ada di blog kecilku ini! Keep in touch with me yang suka nyasar ke instagram: @jenariii and twitter: @jenarilk1

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: